1. Ik heb een boodschap

Ik sta ergens voor. Ik geloof dat iedereen iets eigens toe te voegen heeft aan de wereld. Om erachter te komen wat dat precies is, moet je wel eerst naar binnen kijken. Als je dat hebt gedaan dan kan je je blik pas naar buiten richten. Het mooie is dan dat je weet waar je voor staat waardoor het makkelijker is om je boodschap te vertellen.

2. Laat jezelf zien

Het is noodzakelijk om jezelf te laten zien. Wij werken in een netwerkeconomie en zolang je weet dat je eerlijk en oprecht bezig bent kun je jezelf onderscheiden.

3. Ik ben verantwoordelijk

Neem de verantwoordelijkheid voor het slagen van je professionele leven. Dat ligt in je cirkel van invloed. Niemand anders kan dit voor je doen. Je hebt het zelf in de hand en zult er dan ook zelf aan moeten werken. Ook als het niet helemaal in je comfort zone ligt.

4. Laat je kwetsbaarheid zien

Leer liever van je fouten dan dat je streeft naar perfectie en wees niet bang om dat ook uit te spreken.

5. Durf je te onderscheiden

Ik durf mij te onderscheiden. Dat betekent ook dat ik aanvaard dat ik kritiek zal krijgen. Durf op te staan en durf op te vallen. Laat los dat iedereen je leuk moet vinden. Hoe leuk geweldig, sexy, slim je bent of je product is. Er zijn altijd mensen die het niet leuk vinden en dat is O.K!

Facebooktwitterlinkedin