Ik ben net vers terug van een heerlijke vakantie in Brazilië. Ben blij dat ik weer helemaal opgeladen ben, want om eerlijk te zijn was ik best toe aan vakantie. Gelukkig verbleven wij 1 week in een klein dorpje ten noorden van Salvador, waar echt niets te doen was. Dus een goed excuus om uren in een hangmat te liggen en naar de zee te staren.

Ik neem mij dat wel vaker voor, om even rust te nemen om alles weer op een rijtje te zetten, maar het lukt mij vaak niet. Daarom ben ik ook zo blij om je te laten weten dat ik een challenge organiseer waarin rust centraal staat. 5 dagen rust om daarna weer met energie aan de slag te gaan, ‘ pause to accelerate’. Ik organiseer deze challenge samen met Kairos (sorry dus, als je deze mail nu dubbel ontvangt).

Doe je met mij mee? Je kunt je opgeven via www.pausetoaccelerate.com. Deelname is gratis. We starten 29 juli, dus wees er snel bij. Je kunt mijn challenge aankomende week live volgen op de facebookpagina van Kairos. Daar staat ook al een eerste filmpje voor je klaar.

Hoop je weer eens online te zien!

Facebooktwitterlinkedin